Webshop

Wat leuk dat u de nieuwe webshop heeft gevonden!

LET OP: producten worden niet thuis opgestuurd. Ze kunnen bij ons in de praktijk worden opgehaald. Onze praktijk is gevestigd in IJsselstein, Utrecht.

We doen ons best om de voorraad zo actueel mogelijk te houden. Wil je iets bestellen maar is het niet op voorraad? Als je de bestelling doorzet krijgen we een melding dat je dit product graag wil hebben. We doen dan zo snel mogelijk een bestelling bij onze leverancier om de voorraad aan te vullen en je bestelling in orde te maken.

Wil je wat nieuws kopen maar zou je het fijn vinden om het product eerst te proberen? Van heel veel producten hebben we proef verpakkingen. Meld het in de notities op de afrekenpagina, dan doen we het GRATIS bij de bestelling. Nog even wachten met een bestelling en eerst proberen kan ook. Stuur ons dan een mail.

Omdat we een lopende praktijk hebben, en we ook aan huis bezoeken doen, kunnen we niet aangeven welke vaste tijden er zijn voor het ophalen en betalen van producten. Als de bestelling klaar staat laten we dit weten. Je kunt dan van te voren mailen, bellen of whatsappen om te vragen naar de mogelijkheden voor het ophalen.

Veel shop plezier!

Filter op prijs

Filter op beoordeling

Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond